Szórd szét kincseid, a gazdagság legyél te magad Weöres Sándor

2011. január 31., hétfő

Paszpartu #5



Tegnap este érkezett 18 kép Kollár Lejlától. Mivel Őt kevésbé ismeritek úgy gondoltam bemutatom. Annyit tudtam róla, hogy az ő férje az a Gáncs Nikolasz, akinek a japán kalligráfia könyvét ezeken az oldalakon is bemutattam és ő is foglakozik kalligráfiával. Azt, hogy paszpartuképeket is készít és fotózik stb. azt nem... Helyettem álljon itt néhány mondat önvallomása:


Kalligráfia-rajongó vagyok 2008 óta, ennek okán hoztam létre a Kalligráfia Baráti Kör oldalát, hogy az itthoni érdeklődők és gyakorlók feltehessék saját munkáikat, gyakorlásaikat, és egy helyen lehessen a lehető legtöbb információ összegyűjtve.
Végzettségem szerint fazekas volnék, de sosem helyezkedtem el a szakmában, mivel a népi iparművészet vonz, de arra már nem igazán van kereslet itthon. Szeretek fotózni is és az elkészült képeket megtanultam képkezelő programokban módosítani.



Foglalkozásomat tekintve tanfolyamszervező vagyok az Eszperantó Nyelviskolában és "Eszperantó -rajongó".
A "rajongó" jelző mindkét esetben azt jelenti, hogy mivel az időm nagy részét a közösségi honlapjaim fejlesztése, karbantartása köti le, így a többire a rajongásig jut energiám :-) de virtuálisan, az internetnek köszönhetően igyekszem aktív rajongó lenni, az információ áramoltatásával, érdekes honlapok megmutatásával, oktató videók összegyűjtésével, stb.
Hat igen hosszú mondat lett.. Igyekeztem lényegretörő lenni, remélem ilyesmire gondoltál...

Köszönöm szépen, erre gondoltam. Lejla többi képe is megtekinthető, itt csak hármat mutatok meg. A képek egy számítógépes programmal készültek, amelynek a lehetőségei korlátozottak, azonban azt hiszem Lejla ennek ellenére egyéni ízt adott nekik és szemmel láthatóan, a felhívásnak megfelelően jót játszott. Mindig csodáltam a fiatalok bátorságát és alkotó szabadságát.

1 megjegyzés:

  1. Kedves Lejla, nagyon örülünk, hogy olvasóból
    interaktív résztvevője is lettél a Susanniconnak.
    Ha volna kedved minket beavatni egy cikk erejéig az eszperantóba, nagy érdeklődéssel olvasnánk!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...