Szórd szét kincseid, a gazdagság legyél te magad Weöres Sándor

2012. október 9., kedd

Papírra vetett gasztrokalandok

Saját Levében
Artemisz Kiadó, Sopron

Kedves Olvasók!
Örömmel jelentjük, hogy október 4-én,  a délutáni órákban alkotóközösségünk egy húron pendülésének újabb bizonyítékaként, az Artemisz Kiadó égisze alatt közösen alkotott könyv suhant ki a nyomdából. A büszke szülők
- Dr.Turbuly Éva kiadó, Draskovich Edina szerző, Lakner Zsuzsa tipográfus / illusztrátor, Rácz Júlia műszaki szerkesztő és Zsubori Ervin felelős szerkesztő - örömmel tudatják, hogy a bébi frissen nyomva, fóliába csomagolva türelmetlenül várja, hogy találkozzon olvasóival.

A kötettel Draskovich Edina, alias Saját Levében sokak által látogatott gasztroblogjának legjobb történeteit és recepjeit materializáltuk kézbe fogható, konyhában felüthető, forralt bor mellett olvasgatható formába.

A megjelenéssel együtt honlap is készült, ahol bele lehet tekinteni a tartalomba, megrendelni a könyvet és levél is írható a szerzőnek.

7 megjegyzés:

  1. Micsoda?! Fólia fedi azt a gusztusos zöldséges ragut? Ez nem tesz jót neki, inkább haza kellene vinni és bekebelezni!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Saját Edina Levében! Most aztán vége az ikognitónak... Köszönjük mindenkinek a kiadást, alig várom, hogy beleolvashassak! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki tudja melyik név ál vagy igazi? És hol vagyok még a 32 névtől?

      Törlés
  3. Csak a hat köteles példány fóliázott, a többit szépen papírba csomagolták!

    VálaszTörlés
  4. Akkor jó. Egyébként nem sima zöldséges ragu az ott, hiszen egy csinos malackaraj szelet lapul alul. A húson és a gombán kívül minden a garázstetőn termett és a saját levében párolódott.

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok én is a bébihez,jó látni, hogy ilyen eredeti dolgok is születnek még...

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...